Skip to main content
Header Top
Contact
Greek Site
Greek
English
English Menu
HOME
ABOUT
INFORMATION
LEGISLATION
RESEARCH
RESOURCES
SERVICES
TRAINING
Υ.Α. 487/2000 (ΦΕΚ 1219/Β` 4.10.2001)
-
A
A
+
A
Νομοθέτημα
Υ.Α. 487/2000
Φ.Ε.Κ.
1219/Β` 4.10.2001
Υπουργεία
Ανάπτυξης
Δικαιοσύνης
Εθνικής Οικονομίας
Υγιεινή των τροφίμων σε συμμόρφωση προς την οδηγία 93/43/ΕΟΚ του Συμβουλίου
Λέξεις Kλειδιά
αποθήκευση
,
αρτοποιείο
,
ατομική υγιεινή
,
εξαερισμός
,
επιχείρηση τροφίμων
,
ορθή υγιεινή πρακτική
,
πόσιμο νερό
,
συσκευασία
,
υγιεινή τροφίμων
,
Σχετικά Κείμενα
Attachment
Size
ΦΕΚ 1219Β_00
63.43 KB
Άρθρο 12 παράρτημα 2Ι: Γενικές απαιτήσεις για τους χώρους
Άρθρο 12 παράρτημα 2ΙΙ: Ειδικές απαιτήσεις για τους χώρους παρασκευής, επεξεργασίας ή μεταποίησης τροφίμων
Άρθρο 12 παράρτημα 2ΙΙΙ: Απαιτήσεις για κινητούς ή/και προσωρινούς χώρους
Άρθρο 12 παράρτημα IV: Μεταφορά
Άρθρο 12 παράρτημα 2V: Απαιτήσεις εξοπλισμού
Άρθρο 12 παράρτημα 2VΙ: Απορρίμματα τροφών
Άρθρο 12 παράρτημα 2VΙΙ: Παροχή νερού
Άρθρο 12 παράρτημα 2VΙΙΙ: Ατομική υγιεινή
Άρθρο 12 παράρτημα 2V: Απαιτήσεις εξοπλισμού
Άρθρο 12 παράρτημα Χ: Κατάρτιση