Skip to main content
Header Top
Contact
Greek Site
Greek
English
English Menu
HOME
ABOUT
INFORMATION
LEGISLATION
RESEARCH
RESOURCES
SERVICES
TRAINING
Υ.Α. 14708/2007 (ΦΕΚ 1616/Β` 17.8.2007)
-
A
A
+
A
Νομοθέτημα
Υ.Α. 14708/2007
Φ.Ε.Κ.
1616/Β` 17.8.2007
Υπουργεία
Ανάπτυξης
Όροι, προϋποθέσεις και διαδικασία υλοποίησης υποχρεωτικής εκπαίδευσης και κατάρτισης προσωπικού των επιχειρήσεων τροφίμων και των Ελεγκτικών Αρχών και Φορέων του Επισήμου Ελέγχου Τροφίμων
Λέξεις Kλειδιά
HACCP
,
εκπαίδευση έκτακτης ανάγκης και γυμνάσια
,
κατάρτισης προσωπικού επιχειρήσεων τροφίμων
,
καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος
,
περιεχόμενο προγραμμάτων
,
προγράμματα Ε.Φ.Ε.Τ.
,
προδιαγραφές εκπαιδευτών
,
προσόντα εκπαιδευτών
,
φορέας εκπαίδευσης
,
φορέας εκτέλεσης προγραμμάτων επιμόρφωσης
,
χώρος εκτέλεσης προγραμμάτων επιμόρφωσης
,
Σχετικά Κείμενα
Attachment
Size
ΦΕΚ 1616Β_2007
326.81 KB
Άρθρο 1: Σκοπός
Άρθρο 2: Πεδίο εφαρμογής
Άρθρο 3: Φορείς εκτέλεσης των προγραμμάτων
Άρθρο 4: Χώροι εκτέλεσης των προγραμμάτων
Άρθρο 5: Ελάχιστο περιεχόμενο προγραμμάτων
Άρθρο 6: Υλοποίηση των προγραμμάτων εκπαίδευσης/κατάρτισης
Άρθρο 7: Προδιαγραφές κατάρτισης, εκπαιδευτικοί όροι και επιλογή καταρτιζομένων
Άρθρο 8: Προσόντα εκπαιδευτών
Άρθρο 9: Λεπτομέρειες για την υλοποίηση της εκπαίδευσης
Άρθρο 10: Περιεχόμενο αιτήσεων − Διαδικασία έγκρισης − Λοιπές προϋποθέσεις
Άρθρο 11: Έλεγχος εκτέλεσης των προγραμμάτων − Κυρώσεις