Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
07/05/2020

Το τέταρτο σεμινάριο με θέμα "Η ψυχική ανθεκτικότητα ως αντίδοτο στο φόβο της νέας πραγματικότητας" θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2020 και ώρα 16.00 από την Ελισάβετ Γεωργίου Εργασιακή Ψυχολόγο - Executive Coach, Ψυχοθεραπεύτρια, Επιστημονική Συνεργάτη του ΕΛΙΝΥΑΕ.

Η άρση των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης ξεκίνησε και η επόμενη μέρα μας βρίσκει με πολλές αλλαγές στην καθημερινότητά μας. Πώς μπορούμε να διαχειριστούμε τις αλλαγές αυτές; Πως μπορούμε να μειώσουμε το φόβο για το άγνωστο και το ενδεχόμενο να νοσήσουμε; Τι συνέπειες μπορεί να έχει αυτός ο φόβος για την υγεία και ασφάλεια μας και τι συμβαίνει με τις κρίσεις πανικού; Τι είναι η ψυχική ανθεκτικότητα και πως μπορούμε να την αναπτύξουμε;

Στο σεμινάριο αυτό θα παρουσιαστούν τεχνικές και εργαλεία διαχείρισης του φόβου και ανάπτυξης ψυχικής ανθεκτικότητας. Στόχος είναι η ενδυνάμωση μας και η ενίσχυση των συστημάτων στήριξης για να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τις προκλήσεις της επόμενης μέρας, ώστε να μετουσιώσουμε αυτή την κρίση σε ευκαιρία για την προσωπική και επαγγελματική μας ανάπτυξη.

Θα ακολουθήσουν και άλλες θεματικές ενότητες. Στα σεμινάρια τηρείται σειρά προτεραιότητας.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας στο σεμινάριο http://www.elinyae.gr/form/webinar-mental-r