Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
08/04/2010

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας (ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε.) στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία, σε συνεργασία με τον 10ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων διοργάνωσε διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα «Ασφάλεια και Υγεία στο Σχολείο». Στο διαγωνισμό συμμετείχαν μαθητές της πέμπτης και έκτης τάξης. Στο 10ο Δημοτικό σχολείο έχει υλοποιηθεί ενημέρωση μαθητών από στελέχη του παραρτήματος του Ινστιτούτου στα Ιωάννινα για τα σχετικά θέματα, μετά από πρωτοβουλία του συλλόγου διδασκόντων και του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.

Το ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε. αποτελεί το μοναδικό εταιρικό θεσμό της χώρας μας που έχει ως έργο την προαγωγή της επαγγελματικής υγείας και ασφάλειας και την εμπέδωση μιας παιδείας πρόληψης, η οποία πρέπει να διδάσκεται από τη μικρή ακόμα ηλικία.

Οικοδομώντας μια κουλτούρα πρόληψης κινδύνου, οικοδομούμε ένα υγιές και ασφαλές μέλλον για τα παιδιά μας, τους αυριανούς συνειδητοποιημένους πολίτες. Τους αυριανούς εργοδότες και εργαζόμενους.

Είναι μια πράξη ευθύνης και πολιτισμού, που την οφείλουμε σε ότι πιο πολύτιμο έχουμε στον κόσμο αυτό.Ο Γενικός Διευθυντής
Μηνάς Αναλυτής

 

 

 

Ημερομηνία Έναρξης