Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
22/04/2020

Το τρίτο σεμινάριο με θέμα  "Η ζωή μετά τον Tesla ή, αλλιώς, κίνδυνος από τον ηλεκτρισμό στο σπίτι" θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Απριλίου 2020 και ώρα 16.00 από τον Δρ Στέργιο Νάρη, Μηχανολόγο Μηχανικό, Παράρτημα Βόλου, ΕΛΙΝΥΑΕ και τον Κωνσταντίνο Πούλιο, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό, Παράρτημα Θεσσαλονίκης, ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε.

Στο σεμινάριο αυτό ασχολούμαστε με τον ηλεκτρικό κίνδυνο στο σπίτι. Που εμφανίζεται και πόσο σοβαρός είναι; Τι πρέπει να προσέχουμε στην εγκατάσταση του σπιτιού μας; Ποια χαρακτηριστικά είναι σημαντικά κατά την επιλογή ηλεκτρικών συσκευών και εξοπλισμού; Πως μπορούμε να προστατευθούμε;

Αυτά, καθώς και πληροφορίες που αφορούν τις πρακτικές πρόληψης του ηλεκτρικού κινδύνου, την αντιμετώπιση των επιπτώσεών του, τις αναγκαίες προστατευτικές διατάξεις μιας εγκατάστασης και άλλα, θα παρουσιαστούν στο σεμινάριο. Στόχος είναι η συνειδητοποίηση των πραγματικών διαστάσεων του κινδύνου και των μεθόδων αποτροπής του ώστε να απολαμβάνουμε τα οφέλη του αναντικατάστατου αγαθού του ηλεκτρισμού χωρίς φόβο και με ασφάλεια.

Θα ακολουθήσουν και άλλες θεματικές ενότητες. Στα σεμινάρια τηρείται σειρά προτεραιότητας.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας στο σεμινάριο http://www.elinyae.gr/form/webinar-electricity