Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ημερομηνία Έναρξης
Ημερομηνία Λήξης

Στις ιδιαίτερες συνθήκες που διαμορφώθηκαν εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, οι επιχειρήσεις παγκοσμίως, μετά το πέρας της υγειονομικής κρίσης, κλήθηκαν να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις που αντιμετώπισαν και να διασφαλίσουν την ομαλή επιστροφή τους σε κανονική λειτουργία. Οι προτεραιότητες διαφοροποιήθηκαν και, ως εκ τούτου, οι ανάγκες άλλαξαν, ενώ ο βαθμός ανθεκτικότητας, προσαρμοστικότητας και ευελιξίας είναι ο παράγοντας που θα καθορίσει αν θα βγουν αλώβητες, εξασφαλίζοντας τη βιωσιμότητά τους.

Το ΕΛΙΝΥΑΕ σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Βιομηχάνων Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας - ΣΒΘΣΕ προκειμένου να συνδράμουν στην πλοήγηση των επιχειρήσεων στο φάσμα των ενεργειών που απαιτούνται για την παραμετροποίηση των φυσικών χώρων εργασίας, αλλά και της εργασίας εν γένει, ώστε να συμβαδίζουν με τον νέο υγειονομικό περιβάλλον, οργανώνουν διαδικτυακή ενημερωτική συζήτηση. 

Η συζήτηση με θέμα «Νέο πλαίσιο ασφαλούς και εύρυθμης λειτουργίας των επιχειρήσεων και οργάνωσης της εργασίας – Παρουσίαση Καλών Πρακτικών, Θεσσαλία - Στερεά Ελλάδα», θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020 και ώρα 17:00 - 18.30 με χρήση της πλατφόρμας ΖΟΟΜ.

Στη συζήτηση συμμετέχουν ειδικοί, αλλά και εκπρόσωποι εταιρειών που σχεδίασαν και εφάρμοσαν με επιτυχία τις απαιτούμενες προσαρμογές, προκειμένου να μοιραστούν την εμπειρία τους, τα προβλήματα που αναδείχθηκαν, καθώς και προτάσεις για τη διευκόλυνση των επιχειρήσεων σε αυτή την πολύπλοκη και ζωτικής σημασίας διαδικασία.

Η διαδικτυακή συνάντηση στις 30 Ιουνίου είναι η πρώτη από μία σειρά ανοιχτών ενημερωτικών συνομιλιών που θα ακολουθήσουν.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για να εγγραφείτε και να παρακολουθήσετε τη συζήτηση πατήστε εδώ   

Λέξεις κλειδιά
Σχετικά Αρχεία